Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić HAJDUK IZIGRAN: Otkazan sastanak na temu Udruge prvoligaša

HAJDUK IZIGRAN: Otkazan sastanak na temu Udruge prvoligaša

Sad je već jasno da se sastanak neće dogoditi prije dvoboja Hrvatske i Mađarske

Hajduku je danas otkazan za sutra najavljen sastanak na temu Udruge prvoligaša. Iz HNS-a je danas stigla obavijest, uz obrazloženje da se tri kluba ne mogu odazvati, u što je teško povjerovati, s obzirom da je sastanak najavljen prije tjedan dana.

Podsjetimo, Hajduk je 12. srpnja argumentirao klubovima zašto je Udruga potrebna

- Cilj nam nije međusobno preglašavanje, već pronaći zajedinički interes za svih deset klubova. Stoga će nakon ovog sastanka svi klubovi unutar sebe odraditi dodatne razgovore, analizirati naše argumente te ćemo ponovno sjesti početkom rujna i čuti mišljenja i prijedloge svih. Na trećem sastanku ćemo i glasovati - rekao je tada Hajdukov dopredsjednik Lukša Jakobušić.

No, početkom rujna se ništa nije dogodilo i sastanak se stalno odgađa. Sad su ga otkazali za neki novi, nenajavljeni termin već je jasno - nakon dvoboja Hrvatske i Mađarske na Poljudu. A bio je to jedan od dva najvažnija Hajdukova zahtjeva...

Vaša reakcija na temu