Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk otvara novi Fan shop u Jokeru

Hajduk otvara novi Fan shop u Jokeru

Otvaranje je u petak u 9 sati

Ususret prvoj utakmici Bijelih nakon gotovo tri mjeseca, HNK Hajduk će u petak 5. lipnja u 9 sati otvoriti vrata novog fan shopa na drugom katu unutar Trgovačkog centra Joker u Splitu. 

Posjetitelje očekuju brojne pogodnosti i popusti, a moći ćete i kupiti pretplatu 'Uvik u srcu' s kojom osiguravate da i vaše ime bude u crveno-plavom srcu među tisućama navijača na poljudskom stadionu. 

Za sve kupce su osigurali popuste od 15 do 25 posto, ostvarivanje popusta je moguće putem Hajdukovog Instagram profila. Za više detalja pratite Hajdukove društvene mreže na dan otvorenja. 

'Draga djeco i roditelji, najdražu maskotu, našeg Rica potražite u petak u trgovačkom centru Joker ujutro od 9 do 11 i poslijepodne od 18 do 19,30 sati te u subotu od 11 do 13 sati. Vidimo se!', poručuju iz Hajduka. 

Vaša reakcija na temu