Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk pojačava vezni red svojim bivšim igračem?

Hajduk pojačava vezni red svojim bivšim igračem?

Vijest još nije službena, ali navodno je sve dogovoreno

Anthony Kalik bi iz Gorice trebao preseliti u Hajduk. Vijest još nije službena, ali navodno je sve dogovoreno.

Kalik je u veljači 2020. godine preselio u Goricu upravo s Poljuda. Prethodno je za 'bijele' odigrao 32 službene utakmice, od čega je 17 puta bio u početnom sastavu. Upisao je jedan pogodak i jednu asistenciju. U Gorici se ubrzo prometnuo u jednog od ključnih igrača.

Kalik je, inače, baš pravi hajdukovac, grb 'bijelih' ima i tetoviran na nozi. Kada je prije godinu i par mjeseci davao intervju za naš portal, u naslovu je izašla njegova izjava:

Svaki igrač koji ode iz Hajduka ima se želju vratiti! 

Eto, izgleda da mu se želja ispunila, te da je sportski direktor Mindaugas Nikoličius baš u njemu prepoznao pojačanje za vezni red. 


Vaša reakcija na temu