Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk predstavio Andrijaševića: S njim i Taćijem imamo kvalitet više

Hajduk predstavio Andrijaševića: S njim i Taćijem imamo kvalitet više

Najviše me privuklo to što klub pretendira na ulazak u Prvu ligu - kazao je Andrijašević

Nakon što je klub u ovom prelaznom roku pojačao Mario Taći, posljednjih dana prijeloznog roka Hajduk je predstavio novo igračko pojačanje. Pjero Andrijašević novi je igrač u redovima MNK Hajduk koji je došao iz doskorašnjeg prvoligaša MNK Solin. Hajduk će s ovim napadačem dobiti dodatnu dimenziju u napadačkoj igri. O svom dolasku u MNK Hajduk na predstavljanju Pjero Andrijašević je rekao: 

- Nakon što je Solin zbog financijskog kraha napustio prvu ligu morao sam pronaći novu sredinu. Nakon par razgovora s čelnim ljudima MNK Hajduk, kada sam se upoznao s planovima i načinom rada odlučio sam se za prelazak u novu sredinu. Ovo je zdrava sredina, a suigrače poznajem jer sam s nekima igrao zajedno, a s dijelom igrača se znam kao suparnik. Najviše me privuklo to što klub pretendira na ulazak u Prvu ligu. Imamo dobro simbiozu mladosti i iskustva i nadam se da će to donijeti adekvatan rezultat što svi u klubu od nas očekuju.

Osim pojačanja u igračkom smislu klub jednako radi na marketingu pa je predstavljen novi sponzor tvrtka Toto's burger koja želi pomoći klub u zacrtanim planovima. O tome je na press konferenciji govorio dopredsjednik kluba Denis Ožegović

- Kao što smo najavili na početku sezone želimo MNK Hajduk ojačati u svim segmentima, a to je prepoznala tvrtka Toto's burger i postala naš partner i naći će svoje zasluženo mjesto na našoj opremi. Nadamo se da ćemo svojim igrama i rezultatima opravdati stečeno povjerenje. U prvom dijelu imamo dva boda zaostatka za prvoplasiranim i mislim da je taj željeni cilj može ostvariti u nastavka sezone koja započinje ove subote.

Susret 12. kola ili prvi u nastavku proljetnog dijela sezone MNK Hajduk igra ove subote u 20 sati na Gripama sa gostima iz Vodica momčadi MNK Heroji 2007. Kakva su očekivanja kazao nam je kapetan 'plavocrvenih' Igor Šuljić

- Imamo svoj cilj, a s ova dva igračka pojačanja sigurno smo dobili kvalitetu više. Momčad je i do sada bila dobra, a Taći i Andrijašević su nam veliki impuls u igri jer radimo dobro i kvalitetno. Očekuje nas težak susret sa Herojima, a nadam se najboljem i pobjedi.

Vaša reakcija na temu