Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdukov povjerenik za navijače: Nabijem vas sve na k..., na koljenima ćete doći moliti da igrate u Splitu!

Hajdukov povjerenik za navijače: Nabijem vas sve na k..., na koljenima ćete doći moliti da igrate u Splitu!

Kristian Petric je na Facebooku objavio svoj ratni put

Kristian Petric, Hajdukov povjerenik za navijače, u utorak je na Facebooku javno objavio svoj ratni put, kako kaže, zbog pritisaka i poziva koji mu dolaze već u serijama. Naglasio je da mu nije nakana sebe promovirati kao 'velikog Hrvata', iako je po nekim dužnosnicima 'orjunaš', nego...

- Najteže mi je kao i svakom čovjeku vidjeti suze bespomoćne djece koju potkradaju 'veliki Hrvati' koji obavljaju dužnosti unutar HNS a (svi zajedno imaju pet dana Domovinskog rata). Poruka je: da vas sve zajedno nabijem na kitu jer ćete na koljenima doći moliti da igrate u Splitu - napisao je Petric uz poruke 'Hrvatska u srcu' i 'HŽV'.

Danas su, dodajmo, Hajdukovi pioniri u finalnom susretu s Osijekom grubo oštećeni.

Napomenuo je da mu na ovom ratnom putu nedostaje akcija Maslenica, kao i Zrinska Gora (Dvor na Uni, Glina, Hrvatska Kostajnica, Petrinja).

Vaša reakcija na temu