Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto: Instagram NK Domzale Ibričić zabio, Vukušić nije realizirao jedanaesterac

Ibričić zabio, Vukušić nije realizirao jedanaesterac

Tonći Mujan za Domžale je igrao do 93. minute

Zanimljivo je bilo u 20. kolu slovenskog prvenstva, posljednjeg prije odlaska na zimsku stanku. Olimpija iz Ljubljane za koju igra Ante Vukušić poražena je na domaćem terenu 1:0 od Domžala čiji dres nose Senijad Ibričić i Tonći Mujan. Presudio je upravo Ibričić, golom iz jedanaesterca u 53. minuti.

U 78. je Olimpija mogla do izjednačenja, no Vukušić nije iskoristio kazneni udarac. Minutu kasnije drugi žuti karton zaradio je Ibričić, no Domžale su unatoč igraču manje do kraja uspjele sačuvati svoju mrežu.

Tonći Mujan za Domžale je igrao do 93. minute. Olimpija je protiv Domžala propustila priliku da se dodatno odvoji na vrhu ljestvice s obzirom da je Maribor odigrao 1:1 na gostovanju kod Rudara u Velenju. Na zimsku pauzu Olimpija ide kao lider s 42 boda, četiri više od Maribora i Aluminija.

Ante Vukušić vodeći je strijelac lige, zabio je 16 pogodaka, tri više od Darija Vizingera, mladog hrvatskog reprezentativca koji igra za Celje.

Vaša reakcija na temu