Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ima se, može se: Na račun HNS-a se jede riba prve klase i škampi de lux

Ima se, može se: Na račun HNS-a se jede riba prve klase i škampi de lux

Čitatelj nam je poslao račun iz zagrebačke konobe napravljen na dan utakmice s Ukrajinom

U rubriku radnog naslova 'ima se, može se', sigurno bi stao račun od 4.761,00 kunu, koliko je HNS platio ručak u zagrebačkoj konobi 'Mašklin i lata' na dan utakmice Hrvatska - Ukrajina.

Ako znamo da je Hrvatski nogometni savez u prošloj godini potrošio nevjerojatnih 17 milijuna kuna na promidžbu i informiranje, a nešto manje od 3 milijuna kuna na reprezentaciju (ne nogometnu, već se tako naziva i ugošćavanje poslovnih partnera), onda ovaj račun kojega smo zaprimili i ne izgleda toliko velik, ali svakako je interesantno da je odabrano društvo na račun HNS-a jelo ribu 1. klase od 1.488,00 kuna, te, primjerice, škampe de lux od 768,00 kuna.

 

Vaša reakcija na temu