Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivana Jurića još jedna odluka dijeli od preuzimanja Hajdukove klupe!

Ivana Jurića još jedna odluka dijeli od preuzimanja Hajdukove klupe!

Treba proći cijelu proceduru

Ivan Jurić je i dalje glavni kandidat za novog trenera Hajduka. No, sada se već može reći da je i nešto više od toga, odnosno da se dogovorio sa strukom 'bijelih', sportskim direktorom Nikolom Kalinićem, da nakon što je otišao iz Torina preuzme Hajduk.

Zašto se onda vijest još ne može plasirati kao konačna? Zbog toga što cijeli posao mora potvrditi Nadzorni odbor. Kalinić je izabrao, Jurić prihvatio, predsjednik Ivan Bilić se također složio da je bivši trener Torina pravo rješenje, ali tek ako NO da 'zeleno svjetlo', moći će se reći da Hajduk ima novog trenera.

U ovom trenutku je stanje takvo, te još kod Jurića treba držati upitnik. Sva druga eventualna imena (ima ih) su debelo u drugom planu, čak su i jeftinija rješenja od Jurića, ali Ivan je definitivno prvi kandidat, prijedlog i favorit sportskog direktora, te se čeka mišljenje Nadzornog odbora.

Vaša reakcija na temu