Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVICA ŽULJEVIĆ: Računali smo na umor Solina

IVICA ŽULJEVIĆ: Računali smo na umor Solina

'Ova ekipa po meni ima dosta kvalitete i iskustva

Trener Dugopolja Ivica Žuljević bio je zadovoljan nakon pobjede u dalmatinskom derbiju protiv Solina (1:0). 

- Tvrda utakmica, pravi derbi, težak teren, bez ljepote u igru. Disciplinirano s obje strane. Čestitke mojim momcima, ovo je značajna pobjeda za nas protiv izuzetno zahtjevnog protivnika. Vidjelo se da je na njima trag ostavila utakmica s Belupom, na to smo iskreno i računali. Mislim da smo zaslužili pobjedu - rekao je Žuljević, a zatim dodao:

- Nakon što smo četiri-pet kola imali mizeran učinak, u zadnje tri utakmice smo osvojili sedam bodova. Krizu rezultata smo prošli. Treba nastaviti skupljati bodove, liga je strahovito izjednačena. Vjerujem da će ova ekipa u kontinuitetu postizati dobre rezultate i da ćemo ispuniti sve naše ciljeve.

Koji su vam ciljevi?

- Nakon lanjske sezone gdje je bila borba za ostanak pet-šest klubova svi bi htjeli mirniju sezonu. Ova ekipa po meni ima dosta kvalitete i iskustva. Cilj konkretno nemamo, biti što bolji, u svaku utakmicu ulazimo s ciljem da pobijedimo. 

Vaša reakcija na temu