Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Jakirović: Bayern je nemilosrdan, dali bi 20 da mogu

Jakirović: Bayern je nemilosrdan, dali bi 20 da mogu

'Ispričao bih se cjelokupnoj javnosti i svima kojima Dinamo nešto znači'

Dinamov trener Sergej Jakirović je nakon primljenih devet komada od Bayerna rekao:

- Ispričao bih se cjelokupnoj javnosti i svima kojima Dinamo nešto znači. Ne okreneš se, već je neka šansa. Jako je teško bilo parirati, oni su svijet za sebe. Drago mi je zbog reakcije igrača na početku drugog poluvremena, gdje smo pokazali da ih možemo ugroziti, ali onda smo počeli jurcati, a ljudi su brži. Nismo danas mogli bolje parirati, iako vjerujem da su dečki dali sve od sebe, ali oni su trenutno previsok za nas i bila je ovo dobra lekcija da moramo raditi još više.

Što je rekao igračima na poluvremenu?

- Da pokušamo pokazati više hrabrosti. Nije bilo nimalo lako izaći prvo poluvrijeme, očekivali smo njihov pritisak, prvi gol je bio kazneni udarac kojega je VAR vratio. Kazao sam im da igramo kao da je 0:0, pokušamo se braniti i brzim izlascima zaprijetiti. Ali, 4:2, zatim 5:2 I onda još dva dva jedanaesterca, gledaš kako ćeš završiti utakmicu, a svaki njihov napad je opasnost za gol.

Još je kazao: 

- Treba izvlačiti pouke i stjecati iskustvo. Moramo igrati brže, Bayern je tu nemilosrdan, kad osjete krv, gaze do kraja, dali bi 20 da mogu. Svak od njih može proći jedan na jedan i svaku grešku koje smo napravili su poentirali, velika je tu razlika u ovom trenutku.

Vaša reakcija na temu