Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jakov Anton Vasilj iz Hajduka prešao u Dinamo

Jakov Anton Vasilj iz Hajduka prešao u Dinamo

Nezadovoljstvo traje još od kad su 'bijeli' raskinuli ugovor s njegovim starijim bratom Ivanom Antonom Vasiljem

Jakov Anton Vasilj, talentirani 15-godišnji veznjak, potpisao je za Dinamo. On je bio igrač Hajduka, a sad kad mu je istekao stipendijski ugovor prešao je u Maksimir.

Priča ovog pionira u prvi plan je izbila još na ljeto 2015. godine, kad mu je bilo 13 godina. On je tada napustio Hajduk jer je obitelj bila nezadovoljna nakon što su 'bijeli' raskinuli ugovor s njegovim starijim bratom Ivanom Antonom Vasiljem koji je došao kao lijevi bočni igrač na Poljud, ali se nikad nije ustalio u momčadi. No, dječaka Jakova je tada vezivao dvogodišnji stipendijski ugovor pa je na kraju ipak ostao. Sada nije htio potpisati novi ugovor za Hajduk, već je čekao da mu ovaj istekne pa je otišao u Dinamo.

Jakov Anton Vasilj kotira kao jedan od najboljih igrača u Hrvatskoj u 2002. godištu, a svojedobno je i službeno bio proglašavan najboljim na selektivnom turniru za reprezentaciju Dalmacije, da bi isti epitet ponio i na natjecanju svih regija Hrvatske, gdje je Središte Split osvojilo prvo mjesto.


Vaša reakcija na temu