Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kad je Hajdukov rođendan, svi slave!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kad je Hajdukov rođendan, svi slave!

Svi aktivni i punoljetni članovi kluba rođeni 13. veljače danas će dobiti savršen rođendanski poklon

Znamo da se niti jedan rođendan ne može mjeriti s Hajdukovim, kao što se niti jedna ljubav ne može mjeriti s onom prema voljenom klubu i baš zato Karlovačko želi navijačima rođenima na dan osnutka kluba omogućiti proslavu za pamćenje!

Hajduk je klub svjetskog glasa i navijači Majstora s mora nalaze se širom svijeta, ali nigdje se Bili ne osjećaju među svojima kao u Dalmaciji. Karlovačko je već šestu godinu uzastopce jedan od glavnih sponzora Hajduka i kroz sponzorstvo brine ne samo o klubu, već i o njegovim lojalnim navijačima. 

Baš zato će Karlovačko ovaj dan proslaviti na jedinstven način i pokloniti prigodan dar svim navijačima koji rođendan dijele s našim Hajdukom.

Svi aktivni i punoljetni članovi kluba (koji su u posljednjih godinu dana platili članarinu), rođeni 13. veljače, kao iznenađenje će danas dobiti savršen rođendanski poklon - personaliziranu gajbu Karlovačkog, navijačku majicu i šal, kako bi bili spremni za uživanje i navijanje među ekipom!

Današnja proslava obogaćena je 15 minutnim podcastom pod nazivom 'Među Svojima, Među Bilima', koju prigodno radi kultni Gitak TV, poznat po nekim od bezvremenih skečeva na temu nogometa. Podcast je sniman u prostorijama stadiona Poljud, u popularnom Bilom salonu, te su u njemu sudjelovali igrači Hajduka - Stefan Simić i Dimitris Diamantakos.

Unutar komičnog podcasta pronaći će se razgovor s igračima, te javljanje s terena gdje vidimo dodjele nagrada našim sretnim slavljenicima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. 

U čast 110. rođendana Hajduka nazdravimo danas, među svojima, uz omiljeno Karlovačko pivo.


Vaša reakcija na temu