Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KK Split predstavio novog direktora

KK Split predstavio novog direktora

Riječ je o Dejanu Žaji, iskusnom čovjeku iz svijeta biznisa

KK Split je predstavio novog direktora Dejana Žaju. Riječ je preuzeo Ante Vuković, predsjednik NO.

-  Prije svega dozvolite da se zahvalim bivšem direktoru Edi Blaževiću, uložio je puno energije, vremena i napora za KK Split. Naš novi direktor Dejan Žaja je u svijetu biznisa više od 20 godina, vezan je za klub i košarku, i upravo zbog tog spoja znanja u biznisu i ljubavi prema košarci smo njemu dali povjerenje. On je nova energija KK Splita - izjavio je Ante Vuković.

Riječ je potom dobio novi direktor Dejan Žaja.

Kao što je gospodin rekao, bavio sam se košarkom do 24 godine, razumijem taj sport, te sam upravo zbog ljubavi prema košarci odlučio prihvatiti ponudu NO-a. Ja i danas igram veteranski basket. Dvadeset godina radim u privatnom sektoru, vjerujem da ću svojim iskustvom pomoći klubu. Od  svoje dvanaeste godine sam trenirao u klubu, još i dan danas pamtim slavne dane Jugoplastike. Moj CV je dostupan i javan na Linkedinu. 

Danas sam upoznao najbliže suradnike, predstavio sam se prvoj momčadi, prvi dojmovi su pozitivni. Osjećam pozitivnu atmosferu. Što se tiče prve momčadi, svjestan sam da nam je smanjena rotacija, ali vjerujem da imamo kvalitetu. Smatram da nam malo fali da se zapali iskrica i da napravimo dobar rezultat. Imali smo neke ozljede, smanjena nam je rotacija, ali sigurno imamo kvalitetu. Vjerujem da kroz prihode i prodaje možemo poboljšati financijsku situaciju - zaključio je novi direktor Dejan Žaja.


Vaša reakcija na temu