Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kristian Petric: Uzdignute glave odlazim iz Hajduka, ponosan na sve što sam napravio u suradnji s našim navijačima!

Kristian Petric: Uzdignute glave odlazim iz Hajduka, ponosan na sve što sam napravio u suradnji s našim navijačima!

Upoznao sam čestite i poštene osobe, a prije svega profesionalce, poput danas etiketiranog Krešimira Gojuna

Hajdukov časnik za navijače Kristian Petric oprostio se s današnjim danom od rada na Poljudu:

'Junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo, prkos moćnome, zaštita slabome, klub neka se Hajduk zove!

Kao hrvatskom vojniku i bivšem pripadniku specijalnih postrojbi izuzetna mi je čast bila sto sam pune tri godine služio najvećem hrvatskom klubu Hajduku iz Splita, našem klubu iz moga grada .

Uzdignute glave sam došao u Klub sa časnim namjerama i sve u interesu časti Kluba, a isto tako uzdignute glave i odlazim ponosan na sve što sam u suradnji s našim navijačima postigao u cilju poštenja i pravde za našeg Hajduka .

Sve što sam radio bilo je u interesu Kluba i onih koji za njega drukaju čiji sam i bio povjerenik na što sam posebno ponosan.

Kroz protekle tri godine rada upoznao sam čestite i poštene osobe, a prije svega profesionalce, poput danas etiketiranog Krešimira Gojuna koji je na sudskoj raspravi u postupku protiv našeg voljenog kluba Hajduka iz Splita bio svjedok za isti taj Klub čije je boje branio, a isto tako mi je neizmjerno drago da ugovor neću produžiti s istom osobom koja je u istom sudskom postupku bila svjedok protiv 'svoga Kluba', jedinog našeg Hajduka, kakav apsurd!

Hajduku želim da bude Klub čistog obraza i moralnih načela. Torcidi želim da i dalje bude zadnja linija obrane Hajduka, Udruzi Naš Hajduk da i dalje ustraje na moralnim i poštenim temeljima, a tebi El presidente da uzmeš manju otpremninu nego prošli put!

Hajduče, nek te vodi cesta ista ona koju žele navijači koji su te obranili od gašenja, a ne ovakvi dušebriznici koji bi te prodali za mrvicu pažnje od političkih glavešina i HNS poltrona

Hajduku i njegovim vrijednostima uvijek na usluzi, a kvazi menagerima, kojekakvim odvjetnicima i političkim poltronima NIKAD

HŽV!'

Vaša reakcija na temu