Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lakersi su odlučili zatražiti odgodu utakmice od vodstva lige, a suglasnost za to su dali i Clippersi

Lakersi su odlučili zatražiti odgodu utakmice od vodstva lige, a suglasnost za to su dali i Clippersi

To je tek peti slučaj odgode u NBA ligi, a prethodni slučajevi bili su vezani uz atentate na Johna Kennedyja i Martina Luthera Kinga

Pogibija Kobe Bryanta u nedjelju je uvjetovala razne reakcije diljem svijeta. Dio igrača u suzama je dočekao vijest o njegovoj smrti, a Kyrie Irving nije bio u stanju odigrati utakmicu.

Los Angeles Lakersi u noći s utorka na srijedu po srednjoeuropskom vremenu trebali su igrati protiv gradskih rivala LA Clippersa. No, Lakersi su odlučili zatražiti odgodu od vodstva lige, a suglasnost za to su dali i Clippersi.

To je tek peti slučaj odgode u NBA ligi, a prethodni slučajevi bili su vezani uz atentate na Johna Kennedyja i Martina Luthera Kinga, masakra u jednoj srednjoj školi te bombaškog napada na maratonu u Bostonu

Vaša reakcija na temu