Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr LIGA PRVAKA: Ajax izvukao remi protiv Savvasa i Jakoliša

LIGA PRVAKA: Ajax izvukao remi protiv Savvasa i Jakoliša

Prošlosezonski polufinalist nije briljirao

Ciparski APOEL u prvom je susretu četvrtog pretkola Lige prvaka zaustavio Ajax. U Nikoziji je završilo 0:0, a za APOEL je cijeli susret odigrao bivši veznjak Hajduka Savvas Gentsoglou. Posljednjih 25 minuta za ciparskog prvaka odigrao je Antonio Jakoliš, stariji brat Hajdukovog Marina Jakoliša.

Nizozemska momčad, koja je prošle sezone igrala polufinale Lige prvaka, na kraju može biti zadovoljna ishodom u Nikoziji jer su posebno u nastavku domaćini ozbiljno prijetili. Uz to su 'kopljanici' morali posljednjih deset minuta odigrati s igračem manje nakon što je isključen Mazraoui

U preostala dva susreta vrijedne pobjede ostvarili su gosti. Slavia iz Praga u Rumunjskoj je svladala Cluj 1:0, dok je istim rezultatom Club Brugge svladao LASK u Linzu.

Vaša reakcija na temu