Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA PRVAKA: Perišić strijelac, Real stigao do prve pobjede

LIGA PRVAKA: Perišić strijelac, Real stigao do prve pobjede

Borussia Moenchengladbach slavila je u Kijevu 6:0

Ivan Perišić zabio je za Inter koji je u Madridu poražen od Reala 3:2. Perišić je zabio pogodak za 2:2 u 68. minuti, no Real je u 80. minuti golom Rodryga stigao do prve pobjede u Ligi prvaka ove sezone. Luka Modrić za Real je odigrao posljednjih 20 minuta, dok je Marcelo Brozović za Inter odigrao cijeli susret. U istoj je skupini Borussia iz Moenchengladbacha u Kijevu svladala Šahtar 6:0 (hat-trick zabio je Plea). 

Atletico Madrid u skupini A je u Moskvi odigrao 1:1 s Lokomotivom. Ivo Grbić susret je odgledao s klupe. Bayern je zadržao stopostotan učinak slavljem u Salzburgu 6:2.

U skupini C Manchester City je svladao Olympiakos 3:0, dok je istim rezultatom Porto bio bolji od Marseillea.

U skupini D Liverpool je razbio Atalantu 5:0 (hat-trick Jote), dok je Ajax u Danskoj svladao Midtjylland 2:1. 

Vaša reakcija na temu