Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lino Červar: Vratili smo Hrvatsku u vrh svjetskog rukometa!

Lino Červar: Vratili smo Hrvatsku u vrh svjetskog rukometa!

'Vodio sam reprezentaciju 13 puta na velikim natjecanjima, deset puta smo bili u polufinalu'

 Hrvatska rukometna reprezentacija izborila je ulazak u polufinale Europskog prvenstva. Lino Červar nakon pobjede protiv Njemačke (25:24) je bio emotivan.

- Moram se zahvaliti igračima, na poluvremenu su prihvatili moju tezu kako ja ne prihvaćam poraz. Pokazali su mentalnu snagu, to je ono što uvijek govorim, možeš izgubiti samo ako odustaneš. Poruka roditeljima je da beskrajno vole svoju djecu i pomažu im kada im je teško. Sport šalje poruku - rekao je Červar, a zatim dodao:

- Vodio sam reprezentaciju 13 puta na velikim natjecanjima, deset puta smo bili u polufinalu. Vratili smo Hrvatsku gdje joj je mjesto, u vrh svjetskog rukometa. Ponosan sam - zaključio je Červar.


Vaša reakcija na temu