Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Prvi cilj nismo ostvarili, ali tek sada ne posustajemo nego zapinjemo još jače!

LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Prvi cilj nismo ostvarili, ali tek sada ne posustajemo nego zapinjemo još jače!

'Vjerujem u ove ljude u klubu koji su s nama na ovom putu'

Uoči puta u Kazahstan predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić zabranio je priču o trećem pretkolu Konferencijske lige i planu puta za Žilinu. Kao da je osjećao da posao još nije gotov unatoč tome što je Hajduk protiv Tobola imao dva pogotka prednosti nakon susreta na Poljudu. Nažalost, bio je u pravu. Hajduk je u dalekom Kostanayu doživio šamar od kojeg se neće biti lako oporaviti.

- Ovo mnogi s pravom doživljavaju kao šok, a moguće je da je to naša trenutna realnost. Ovo je proces. Prvi cilj nismo ostvarili, međutim tek sad ne posustajemo nego zapinjemo još jače. Vjerujem u ove ljude u klubu koji su s nama na ovom putu. Na kraju će sve biti dobro - rekao je Jakobušić nakon ispadanja od Tobola. 

Vaša reakcija na temu