Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARKO LIVAJA: Ima pozicija na kojima se trebamo nadopuniti, nadam se da će mladi igrači u idućoj sezoni napraviti iskorak!

MARKO LIVAJA: Ima pozicija na kojima se trebamo nadopuniti, nadam se da će mladi igrači u idućoj sezoni napraviti iskorak!

'Trebamo ostaviti kostur momčadi'

Marko Livaja sezonu je završio s 19 prvenstvenih pogodaka što je bilo dovoljno za najboljeg strijelca HNL-a. Protiv Šibenika (3:0) je ubilježio 100. nastup u dresu Hajduka.

- Mislim da smo dominirali od početka. Stvarali smo šanse, kontrolirali utakmicu 90 minuta i odigrali dobru utakmicu za kraj sezone - rekao je Livaja, a zatim prokomentirao situaciju iz 34. minute kada mu je VAR poništio pogodak. 

- Kao ekipa smo odigrali dobro, ne opterećujem se s tim. 

Kako je s terena bilo doživjeti oproštaj Danijela Subašića?

- Malo i ti počneš razmišljati kako brzo prođe nogometna karijera. Mislim da može biti sretan i ponosan. Dosta je dao hrvatskom nogometu, igrao je i u Francuskoj. Može biti ponosan. Bio mi je čast što sam zadnje dvije godine proveo s njim. Igrao sam i 2010. ovdje s njim. Drago mi je zbog njega da se oprostio na lijep način.

Dolaze novi mladići, među njima i Roko Brajković koji se upisao u strijelce...

- Imamo dosta mladih igrača. Nadam se da neće izgoriti u želji. Pokazali su zadnji period, kada su dobili šansu, iskoristili su je na pravi način. Svjesni su da imaju mjesta za napredak. Nadam se da će u idućoj sezoni napraviti iskorak.

Što Hajduk može u idućoj sezoni?

- Trebamo ostaviti kostur momčadi, ima pozicija na kojima se trebamo nadopuniti. Nećemo se sada opterećivati. Tek je završila sezona. Ima mjesec dana do prijelaznog roka. Odmorit ćemo se, da se slegnu dojmovi i da vidimo gdje smo griješili - zaključio je Livaja. 

Vaša reakcija na temu