Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Marko Livaja: Nije do trenera, imamo iskustvo i takve stvari nam se ne smiju dešavati

Marko Livaja: Nije do trenera, imamo iskustvo i takve stvari nam se ne smiju dešavati

'Primio sam injekciju prije utakmice, nisam trenirao šest dana'

Marko Livaja je nakon pobjede protiv Šibenika rekao:

- Ekipa je dobro djelovala 60 minuta, poslije smo imali black-oute koje imamo cijelu ovu sezonu. Ima još prostora za napredak, takve stvari se ne smiju dešavati. Najbitnije je da smo smanjili prednost Dinama na minus sedam, danas je bila važna jedino pobjeda. Drago mi je što sam uspio pomoći svojim suigračima, te što su Mlakar i Pukštas dali golove. Znam koliko im je bitno, koliko Mlakar pomaže momčadi, a Pukštas ima 18 godina i ne igra na svojoj prirodnoj poziciji.

Potom je dodao o asistencijama: 

- Kad se momčad dobro kreće naprijed, nije teško asistirati. Mi smo 60 minuta imali kontrolu, i to je dobar pokazatelj kako bismo trebali igrati u budućnosti.

Rekao je trener Leko da je bliže bilo 5:0 nego neizvjesna završnica...

- Uvijek je tako kad ne iskoristiš šanse. Dolček je dao fenomenalan gol, unio u momčad nervozu. Mi smo preiskusna momčad, ne smije nam se dešavati da utakmicu nakon 3:0 dovedemo u neizvjesnost. Moramo se malo i mi sami zapitati, nije do trenera, imamo igrače koji su igrali vani, imaju iskustvo i mislim da nam se to ne smije događati.  

Izašao si zbog ozljede?

- Primio sam injekciju prije utakmice, nisam trenirao šest dana, malo je popustilo, nisam htio riskirati, izašao sam, nastavljam terapiju dalje. 

Kad si prelomio da ćeš igrati?

- Razgovarao sam s doktorima u reprezentaciji, rekli su da nema smisla da se u dva dana neće popraviti. Zadnji trening prije Šibenika sam vidio da je ok, iako sam bio svjestan da neću moći 90 minuta. Fala Bogu, uspio sam pomoći momčadi

Dinamo sada bježi sedam bodova. 

- Sigurno je da se nadamo, imamo još jednu utakmicu na Poljudu protiv njih, ali moramo gledati sebe, ne smiju nam se dešavati ovakve utakmice i neizvjesnost koju smo sami sebi napravili.

Sljedeći protivnik je Istra...

- Nadam se da ćemo naučiti na greškama koje smo radili u Puli i drugim utakmicama i osvojiti sva tri boda.

Vaša reakcija na temu