Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Mateo Kovačić prokomentirao situaciju s Markom Livajom

Mateo Kovačić prokomentirao situaciju s Markom Livajom

Pojavio se na službenoj press konferenciji

Na službenoj press konferenciji HNS-a Mateo Kovačić prokomentirao je situaciju s Markom Livajom koji je nakon bujice uvreda koje je doživio na treningu u ponedjeljak otišao iz reprezentacije.

- Tužan sam zbog toga. Situacija je bila dosta ružna, jako ružno vrijeđanje od strane navijača. Nisam mogao vjerovati što se događa, zato sam i reagirao. To je loš primjer djeci. Granica ponašanja mora postojati za sve, za navijače, za nas igrače, stručni stožer. Ne podržavam takve stvari. Ne bih previše komentirao, moramo biti spremni za utakmicu s Nizozemskom - rekao je Kovačić, a potom odgovorio na pitanje je li mu Livaja rekao da odlazi.

- Nije mi rekao, tu temu sam iskomentirao. Ne bih se ponavljao. Ružna ponašanja se ne bi trebala događati u reprezentaciji. Kod nas je nerijetko da se prelaze granice. Marko mi nije ništa rekao, bio je to šok za sve nas. To se događalo i prije. Hrvatska reprezentacija se uvijek izdizala iznad toga. 

Ima li Livaja podršku vas, suigrača?

- Sve sam rekao na tu temu. Najbitnije je da smo fokusirani, damo sve od sebe i odigramo dobru utakmicu. Prva tema treba biti Hrvatska i borba za finale Lige nacija. 

Vaša reakcija na temu