Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mediji u Africi raspisali se o senzaciji koja stiže u Hajduk, ali...

Mediji u Africi raspisali se o senzaciji koja stiže u Hajduk, ali...

Cijela stvar je još uvijek na dugom štapu

Mediji u Africi raspisali su se o dolasku Tyrona Kariukija u Hajduk. 

- Ranije danas otišao je za Hrvatsku. Već je potpisao predugovor, a sad će završiti transfer. Ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno postati će igrač Hajduka. Zadovoljni smo napretkom i želimo mu sve najbolje u Hrvatskoj jer je zaslužio iskorak. Vjerujemo da ima sve potrebno da uspije i u većim klubovima u Europi - stoji u jednom od članaka o Kariukiju koji ima 18 godina i mladi je reprezentativac Kenije.

No, priča je nešto drukčija. Kariuki će doći u Split, ali na probu u juniorsku momčad. Dobio je kratkoročnu vizu i ukoliko se iskaže na treninzima mogao bi ostati na Poljudu. 

Vaša reakcija na temu