Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Milanović čestitao paraolimpijcima

Milanović čestitao paraolimpijcima

'Pokazali su kako Hrvatska može biti ponosna'

Predsjednik Zoran Milanović čestitao je paraolimpijcima na uspjesima.

'Sjajan dan bio je jučer za hrvatski paraolimpijski sport, dva puta smo u Parizu gledali hrvatsku zastavu iznad osvajača medalja. 

Deni Černi osvojio je srebrnu medalju u bacanju kugle, a Dino Sinovčić brončanu medalju u plivanju 100 metara leđno. 

Čestitam im od srca na osvajanju medalja u samoj završnici pariških paraolimpijskih igara. Njihovi rezultati i medalje, kao i raniji uspjesi naših sportaša na ovim igrama, pokazali su kako Hrvatska može biti ponosna na svoje parasportaše, snažne i odvažne ljude koji su upornim radom i vježbanjem spremni savladati sve prepreke kako bi ostvarili svoje sportske ciljeve i snove. 

Jučer Dino i Deni, ranije Luka i Anđela, istinski su sportski heroji koji na najbolji mogući način dokazuju onu pravu, izvornu vrijednost bavljenja sportom. Svaka vam čast, još jednom čestitam!', poručuje Milanović.

Vaša reakcija na temu