Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mislav Karoglan ima novi posao

Mislav Karoglan ima novi posao

Potpisao je dvogodišnji ugovor

Mislav Karoglan novi je trener moldavskog Sherrifa. Bivši trener Hajduka s klubom iz Tiraspola potpisao je dvogodišnji ugovor.

Karoglan na klupu Sheriffa dolazi nakon što je smijenjen Ukrajinac Yuri Gura koji se na klupi zadržao manje od tri mjeseca. Posla ga je koštalo ispadanje u drugom pretkolu Europske lige protiv švedskog Elfsborga. 

Sheriff će svoj europski put nastaviti u trećem pretkolu Konferencijske lige gdje ih čeka slovenska Olimpija. Prvi susret na rasporedu je 8. kolovoza u Ljubljani.

Sheriff je prošle sezone iznenađujuće ostao bez naslova prvaka. Prvenstvo Moldavije osvojili su 21 put, a klub je osnovan 1997. godine.

Karoglan je postao peti Hrvat na klupi moldavskog velikana. Prije njega Sheriff su vodili Zoran Vulić, Zoran Zekić, Goran Sablić i Stjepan Tomas

Vaša reakcija na temu