Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MISLAV KAROGLAN O HAJDUKOVOM VEZNJAKU: Imali smo ludu sreću da ga dovedemo!

MISLAV KAROGLAN O HAJDUKOVOM VEZNJAKU: Imali smo ludu sreću da ga dovedemo!

'Strašno procesuira informacije'

Mislav Karoglan gostovao je u A1 Nogometnom Podcastu kod voditelja Milana Stjelje. Karoglan je prokomentirao brojne aktualnosti, a posebno zanimljiva je bila priča vezana za Rokasa Pukštasa

- Imali smo ludu sreću da ga dovedemo. Bio je na probi sedam dana. Nije to svidljiv igrač, nije dribler, ali uvijek bih zadnje treninge stavio u 9 navečer da možeš dugo raditi. Ideš kući kasno, a on u dvorani ili teretani. On ima svoj dnevnik, strašno procesuira informacije. Ostavio sam ga na karakter. Bilo je čupavo da ostane. Njegov mentalni sklop, to nikad u životu nisam vidio. Ekstreman je u pozitivnom smislu - ispričao je Karoglan. 

Vaša reakcija na temu