Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: bojan zibar MIŠO KOVAČ NA RUBU SUZA: Ja kao Šibenčanin se sramim!

MIŠO KOVAČ NA RUBU SUZA: Ja kao Šibenčanin se sramim!

Moramo poštivati ljude koji vole Hajduk, a ne pljuvati, zabranjivati

Hrvatska pjevačka legenda, Šibenčanin Mišo Kovač, nakon što je na Dalmatinskom portalu pročitao da se za Zapadnu tribinu Šubićevca ne prodaju ulaznice stanovnicima ostale tri županije Dalmacije, na rubu suza je komentirao:

- To što sam sad pročitao je sramota! Šibenik je poznati grad, ali mora znati da je to Hajduk. A Hajduk je pojam Dalmacije!. Šibenik je dalmatinski grad, okružen selima sa svih strana. Ja bi volio da ti Šibenčani koji vladaju napokon shvate da su oni centar Dalmacije, a da je Split načelnik svih njih. Prema tome, moramo poštivati ljude koji vole Hajduk, a ne pljuvati, zabranjivati. To nije u redu, to je sramota, ja kao Šibenčanin se sramim!

Vaša reakcija na temu