Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Mladi 16-godišnji Vušković strijelac za prvu momčad Intera iz Zaprešića!

Mladi 16-godišnji Vušković strijelac za prvu momčad Intera iz Zaprešića!

Talentirani napadač je na pripremama hrvatskog prvoligaša

Priča sa Solinom i mladim talentima ima svoj nastavak. Gregor Gulišija (2002. godište) otišao je u Lille, a talentirani 16-godišnji Moreno Vušković (2003. godište) nalazi se na pripremama Intera iz Zaprešića.

Vušković je zaigrao u prijateljskom dvoboju između Intera i slovenske Drave (6:0), te odmah zabio pogodak. Protekle jeseni Vušković je postigao osam pogodaka u Prvoj HNL kadeta, a debitirao je i za prvu momčad Solina. Uz to je dobio i poziv za U17 reprezentaciju Hrvatske.

Morena smo već spominjali u priči familije Vušković, nakon što je njegov prvi rođak Mario Vušković debitirao za Hajduk, gdje je do sada u dva prvenstvena nastupa igrao ukupno devet minuta.

Vaša reakcija na temu