Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Možda se Juranović više ne sjeća, ali kao igrač Hajduka je bio napadnut u Zagrebu

Možda se Juranović više ne sjeća, ali kao igrač Hajduka je bio napadnut u Zagrebu

Nije baš točno ono što je rekao na presici uoči današnjeg treninga

Bivši Hajdukov kapetan Josip Juranović danas je na presici kao hrvatski nogometni reprezentativac izjavio da nikad nije imao problema u Rijeci, te:

- Bio sam u Hajduku pet i pol godina, a živio sam u Zagrebu i odem tamo kod svoje familije. Nikad nisam imao nikakvih problema. 

Ovo baš nije točno. Datum je 14. svibnja 2016. godine, Hajduk je igrao u Kranjčevićevoj protiv Zagreba, a mi smo objavili ovaj tekst:

'Nakon utakmice u Kranjčevićevoj Dinamovi navijači napali su Tomu Bašića i Josipa Juranovića. Napadači su ih vidjeli da šetaju u tutama s obilježjima 'bijelih', pa su krenuli za njima te ih napali kada su oni pokušavali ući u automobil. S igračima Hajduka su bili Bašićev brat i otac, a kada je potonji izašao iz auta kako bi zaštitio sina dobio je šakom u glavu pri čemu mu je razbijena arkada, pa je potekla i krv.

Iz prve ruke doznajemo da su napadači imali teleskopske palice, a sve se smirilo nakon što su shvatili da su napali igrače, a ne navijače Hajduka. Nakon te spoznaje su pobjegli.

Doznajemo i da je jednom od huligana ispao mobitel, što bi trebalo olakšati policiji posao pronalaska napadača'.

Da ne bude zabune, ovo je tada pisano iz prve ruke. Incident je Juranović očito zaboravio, ali, eto, Internet pamti...


Vaša reakcija na temu