Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Zagrebu napadnuti Toma Bašić i Josip Juranović!

U Zagrebu napadnuti Toma Bašić i Josip Juranović!

Dinamovi huligani su mislili da se radi o Hajdukovim navijačima, a ne igračima

Nakon utakmice u Kranjčevićevoj Dinamovi navijači napali su Tomu Bašića i Josipa Juranovića. Napadači su ih vidjeli da šetaju u tutama s obilježjima 'bijelih', pa su krenuli za njima te ih napali kada su oni pokušavali ući u automobil. S igračima Hajduka su bili Bašićev brat i otac, a kada je potonji izašao iz auta kako bi zaštitio sina dobio je šakom u glavu pri čemu mu je razbijena arkada, pa je potekla i krv.

Iz prve ruke doznajemo da su napadači imali teleskopske palice, a sve se smirilo nakon što su shvatili da su napali igrače, a ne navijače Hajduka. Nakon te spoznaje su pobjegli.

Doznajemo i da je jednom od huligana ispao mobitel, što bi trebalo olakšati policiji posao pronalaska napadača.

Vaša reakcija na temu