Foto: ŠibenikIN Napad na kuću saborskog zastupnika: 'Zanima me hoće li biti reakcije svih onih koji su se digli na zadnje noge kada je Pupovac pogođen limunom'

Napad na kuću saborskog zastupnika: 'Zanima me hoće li biti reakcije svih onih koji su se digli na zadnje noge kada je Pupovac pogođen limunom'

Hrvoja Zekanovića, rekao je, zanima hoće li ova priča biti zaboravljena poput svastike na Poljudu

Kukasti križ i slovo 'U' osvanuli su jutros na kući saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića (HRAST) u šibenskom Varošu, u starom dijelu grada.

Kako javlja portal ŠibenikIN, grafiti na ulaznim vratima Zekanovićeve obiteljske kuće pojavili su se jutros između 9.15 i 9.30 sati.

- Kad sam se vratio iz trgovine boja na vratimo se još bila cijedila - rekao je Zekanović za ŠibenikIN, koji je pred kućom stajao u društvu dva policajca.

- Ovo je moja obiteljska kuća u kojoj živim sa suprugom, tri kćeri i majkom. Definitivno se radi o napadu na izabranog hrvatskog zastupnika u Hrvatski sabor, što je jedan ozbiljan presedan. Ja zapravo ne znam da je u 30 godina hrvatske države bilo ovakvih slučajeva, da se nekom zastupniku na ovaj način prijeti i da mu se uništava imovina - rekao je Zekanović.


Saborski zastupnik HRAST-a naglasio je da mu je majki pozlilo kada je vidjela grafite na ulaznim vratima kuće.

- Nikome nije svejedno, no posebno mojoj majci koja ima 80 godina. Ona tu živi cijeli život. Ovo je jako loš presedan za Šibenik i za Hrvatsku.

- Zanima me hoće li biti reakcije svih onih koji su se digli na zadnje noge kada je Milorad Pupovac pogođen limunom, što sam osobno osudio. Zanima me hoće li ova priča biti zaboravljena poput svastike na Poljudu - zapitao se Zekanović.

Policija ispred obiteljske kuće Hrvoja Zekanovića radi uviđaj, službenih izjava još nema.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(59295, "");
Pregledaj komentare