Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nekadašnji dinamovac poslao bivšu momčad Tudora i Jurića put druge lige

Nekadašnji dinamovac poslao bivšu momčad Tudora i Jurića put druge lige

Zabio im je duboko u sudačkoj nadoknadi

Verona je u 37. kolu Serie A odigrala na svom terenu 1:1 s Empolijem i tako propustila izaći iz zone ispadanja. Verona je došla u vodstvo u 61. minuti preko Adolfa Gaicha i imala je ključna tri boda sve do šeste minute sudačke nadoknade, kada je nekadašnji igrač Dinama Petar Stojanović zabio za izjednačenje Empolija. Tom golu se najviše raduje Spezia, koja je zahvaljujući  njemu ostala na 17. mjestu.

Verona i Spezija imaju isti broj bodova, ali Spezija ima bolji međusobni omjer. To znači da momčad koju su prije vodili Igor Tudor i Ivan Jurić mora nešto napraviti u zadnjem kolu, kada gostuje na San Siru kod Milana. Nema ni Spezija puno lakši zadatak, njih zadnje kolo vodi na Olimpico kod Rome.

 


Vaša reakcija na temu