Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka NENAD BJELICA: VAR nam nije smio poništiti jedanaesterac, a vjerojatno ćemo otkupiti Darka Nejašmića!

NENAD BJELICA: VAR nam nije smio poništiti jedanaesterac, a vjerojatno ćemo otkupiti Darka Nejašmića!

'Ovo mi je drugo isključenje u 110 utakmica HNL-a'

Trener Osijeka Nenad Bjelica ovako je prokomentirao remi na Poljudu.

- Lijepa utakmica pred punim Poljudom. Mislim da smo mi bili malo bolji u prvom, a Hajduk u drugom poluvremenu. Rezultat je realan - rekao je Bjelica, a zatim dodao:

- Igramo utakmicu sa svojim igračima. Odluka suca da poništi jedanaesterac je napravila nervozu kod nas. Žao mi je što sam isključen. Ovo mi je drugo isključenje u 110 utakmica HNL-a. Nije mi loš prosjek. 

Hoćete li otkupiti Darka Nejašmića?

- Vidjet ćemo još. Na pola smo sezone. Imamo vremena do sredine svibnja. Važan je igrač. Sve ide u pravcu da ćemo ga otkupiti, ali nemojte me držati za riječ. Ne ovisi sve o meni.

Zatim je na pitanje o VAR-u nervozno odgovorio...

- Ja sam protiv VAR-a od Poljske. Nervozan sam jer nisam pobijedio. VAR mi je poništio jedanaesterac, iako nije trebao. Vi novinari se sprdate s ovim Osijekom, da igramo antinogomet. Bit ćemo do kraja lavovi pa kako bude. Hajduk je sjajna momčad. Čestitam im na onome što su prikazali, ali i mi igramo dobro.

Zašto bježite od uloge kandidata za naslov?

- Naravno da smo mi kandidati s ostale tri momčadi, ali jedini nemamo ni teren za trening, niti ikakav utjecaj u hrvatskom nogometu. Ne možemo skupiti 30.000 navijača. Ne pričam šuplje priče, iznosim činjenice. Na terenu smo lavovi, sve ostalo je na strani drugih. 

Dva puta ste bili blizu Hajduka. Je li vam želja jednog dana sjesti na klupu?

- Vrijeme će pokazati. Hajduk je veliki klub, imam puno prijatelja u klubu, ali trenutno sam trener Osijeka - zaključio je Bjelica. 

Vaša reakcija na temu