Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEVJEROJATNA IZJAVA ZAJECA: 'Jarni je ispao ne prepametan, a ja bih navijao za Panathinaikos protiv Hajduka jer sam od njega dobio kruh!'

NEVJEROJATNA IZJAVA ZAJECA: 'Jarni je ispao ne prepametan, a ja bih navijao za Panathinaikos protiv Hajduka jer sam od njega dobio kruh!'

'Nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati'

Dinamova legenda i najvjerojatnije budući predsjednik, Velimir Zajec, gostovao je u radijskoj emisiji HR2 'Homo sapiens' kod Željke Ogreste. Na pitanje voditeljice kako komentira izjavu Roberta Jarnija da će navijati za Betis u europskoj utakmici protiv Dinama, Zajec je odgovorio, citiramo:

- Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati, jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio. Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao sa Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je.

Dakle, Jarni ne smije navijati za klub koji mu je dao kruh, ali Zeko može. Štoviše, nigdje nije spomenuo da Jarni mora navijati za hrvatske klubove zato što je izbornik hrvatske selekcije, nego zato što je Hrvat! 

Cijelu emisiju možete poslušati OVDJE.

Vaša reakcija na temu