Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA MEDALJA STIŽE U SPLIT: Anđela Mužinić Vincetić u dramatičnom je finalu Paraolimpijskih igara osvojila zlato!

NOVA MEDALJA STIŽE U SPLIT: Anđela Mužinić Vincetić u dramatičnom je finalu Paraolimpijskih igara osvojila zlato!

Ovo je njezino treće olimpijsko odličje, a drugo za Hrvatsku na ovim Igrama

Najbolja hrvatska parastolnotenisačica Anđela Mužinić Vincetić u neizvjesnom je finalu kategorije WS3 na Paraolimpijskim igrama u Parizu svladala Korejku Jiyu Yoon s 3:2 (11:7, 11:8, 10:12, 10:12, 13:11).

Mužinić Vincetić je sjajno ušla u meč te je suvereno osvojila prva dva seta. Ipak, Korejka se razbudila te je unatoč sjajnom otporu naše predstavnice izjednačila rezultat na 2:2. U odlučujućem petom setu Mužinić Vincetić u teškim je trenucima ostala smirena, odigrala izvrsno i zasluženo osvojila zlatno odličje!

Ovo je njezina treća paraolimpijska medalja u karijeri jer je na posljednjim Igrama u Tokiju osvojila brončanu medalju, a prije toga u Riju srebrnu medalju u ekipnoj konkurenciji. Ovo je i druga hrvatska medalja na ovim Igrama jer je broncu već ranije osvojio bacač kugle Luka Baković.

Vaša reakcija na temu