Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OSVAJAČ LIGE PRVAKA Ovako je Ivan Perišić razmišljao kada je imao 16 godina i bio Hajdukova nada

OSVAJAČ LIGE PRVAKA Ovako je Ivan Perišić razmišljao kada je imao 16 godina i bio Hajdukova nada

Otkrio je tko mu je nogometni uzor i koji mu je omiljeni strani klub

Ivan Perišić je prije par dana s Bayernom osvojio Ligu prvaka, a nama je pod ruku došao članak u kojem se hrvatski reprezentativac možda i po prvi put predstavio javnosti. Naime, u novini Centar, koja se prigodno dijelila na dan Hajdukovih domaćih utakmica, 2005. godine je izašao tekst posvećen 'bilim tićima' Ivanu Perišiću i Ivanu Raki.

- Ma, nemam van ja puno toga reć, ali bi isto volija da se zna kako smo se nas tri rođaka, od tri sestre dica, svi dali u balun. Evo, ja sam sad u Hajduka, Lozo je otiša u Pulu, a Jelavić u Rijeku, on van je inače sin Igora Jelavića, nekadašnjeg igrača Hajduka - kazao je tada 16-godišnji Perišić, a još je dječački dodao:

- Iako sad živim u Splitu, tija bi pozdravit sve prijatelje iz Omiša.

Uz to je odgovorio na pitalicu kao i ostali igrači iz Hajdukove omladinske škole koji su predstavljani u novini. Tu je otkrio da mu je uzor Zinedine Zidane, omiljeni klub Liverpool, glumica Monica Bellucci, film Forrest Gump, knjiga Vlak u snijegu...

Godinu stariji Ivan Rako nije napravio veliku karijeru, igrao je za nekoliko dalmatinskih klubova nižeg ranga...



Vaša reakcija na temu