Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTPAO ACO Je li ovo glavni favorit za klupu 'žutih'?

OTPAO ACO Je li ovo glavni favorit za klupu 'žutih'?

Split je u potrazi za trenerom

Trebala je to biti prava košarkaška bomba. Agilni predsjednik Nadzornog odbora 'žutih' Domagoj Maroević bio je blizu da na Gripe dovede istaknuto košarkaško ime u obliku Aleksandra Petrovića, no Košarkaški savez Brazila spustio je 'rampu', te se potraga za trenerom na Gripama nastavlja. 

Novo ime koje se pojavilo u kombinacijama za klupu Splita je ono Petra Mijovića. Riječ je o 38-godišnjem crnogorskom stručnjaku koji je krajem siječnja napustio klupu Budućnosti. 

Njegov dolazak zasigurno ne bi donio ni približno veliku pompu kao u slučaju da je stigao Aco, ali nije sporno da je riječ o treneru s pedigreom. 

Na Gripama su telefoni užareni od 0 do 24, te bi vrlo brzo mogao biti ispušten 'žuti dim'. Hoće li to biti Mijović ili netko drugi, pokazat će iduća dva dana...

Vaša reakcija na temu