Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Poznato lice odlazi iz Solina

Poznato lice odlazi iz Solina

'Odluku sam donio sam'

Duje Tokić više nije pomoćni trener Solina. Svoju odluku Tokić je pojasnio sljedećim riječima:

- Odluku sam donio sam, jednostavno osjećam da kao pomoćnik više ne mogu dati ono što bih trebao i što se od mene očekuje. Drago mi je što sam bar malo pomogao u očuvanju drugoligaškog statusa, a najviše pripremom i odlukama za utakmicu protiv Sesveta. U skoroj budućnosti isključivo se vidim kao glavni trener jer vjerujem u svoje znanje, rad i odnos s igračima. NK Solin ima kvalitetu za ostanak u ligi i vjerujem da će momci to izboriti i veseliti se na kraju prvenstva jer su svojim radom i karakterom to zaslužili - rekao je Tokić na oproštaju od Solina.

Tokić ima 38 godina, a nakon igračke karijere dao se u trenerske vode. Prvo je bio trener vratara u Solinu i Dugopolju, a u klubu s Jadra vodio je juniore, bio pomoćni trener te nekoliko puta preuzimao i vođenje prve momčadi. 

Radio je i kao analitičar Osijeka u vrijeme dok je trener bio Borimir Perković

Vaša reakcija na temu