Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prijavite se na kviz 'Pod bijelim barjakom'

Prijavite se na kviz 'Pod bijelim barjakom'

Na prošlom izdanju sudjelovalo je više od 100 natjecatelja

Naš Hajduk u suradnji s klubom Zenta u utorak, 4. veljače, u 20 sati organizira drugo izdanje kviza 'Pod bijelim barjakom' na temu povijesti i sadašnjosti Hajduka, njegovih navijača i svega ostalog vezanog uz Bile. Na prošlom izdanju kviza sudjelovalo je više od 100 natjecatelja, a prvo mjesto odnijela je ekipa sastavljena od predstavnika Društava prijatelja Hajduka iz Sinja i Zadra.

- Kroz povijest su navijači na različite načine promicali Hajduk i hajdučke vrijednosti. Sljedeći utorak se i vi imate priliku pridružiti ovom dugom povijesnom nizu sudjelovanjem u kvizu 'Pod bijelim barjakom' i pokazati koliko znate o povijesti najdražeg kluba - poručili su iz Našeg Hajduka. 

Nakon kviza očekuje se i druženje, a pripremljene su i nagrade za najbolje poznavatelje Hajdukove povijesti. 

- Ekipe mogu imati do 4 igrača. Broj ekipa je ograničen stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Prijaviti se možete putem linka. Vidimo se u utorak pod bijelim barjakom! - dodali su.

Vaša reakcija na temu