Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: acmilan.com Rebić zabio za Milan i udaljio Lazio od borbe za titulu!

Rebić zabio za Milan i udaljio Lazio od borbe za titulu!

Milan je slavio u Rimu 3:0

Ante Rebić nastavlja s odličnim partijama u dresu Milana. U 30. kolu Serie A Milan je na gostovanju svladao Lazio 3:0. Milan je na najbolji mogući način iskoristio situaciju u kojoj je Lazio bio bez petorice igrača (Immobile, Caicedo, Luiz Felipe, Lulić, Marušić). Pogotke za Milan postigli su Calhanoglu u 23., Ibrahimović u 34. iz jedanaesterca, te Rebić u 59. minuti.  

U igru je Rebić ušao početkom nastavka zamijenivši Ibrahimovića, a protiv Lazija je zabio deveti prvenstveni pogodak. Zanimljivo, svih devet je zabio u 2020. godini. 

Ovim porazom Lazio se dodatno udaljio od borbe za titulom. Osam kola prije kraja Juventus ima sedam bodova više u odnosu na momčad Simonea Inzaghija. 

Vaša reakcija na temu