Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Rijeka zakasnila s traženjem odgode, Hajduk ih je odbio

Rijeka zakasnila s traženjem odgode, Hajduk ih je odbio

'Bijeli' su imali više razloga da tako odluče

Rijeka je danas tražila odgodu prvenstvene utakmice drugog kola SuperSport HNL-a s Hajdukom, koja je zakazana za nedjelju na Poljudu, ali 'bijeli' su taj njihov zahtjev odbili.

Zahtjev s Rujevice je otišao prema HNS-u i Poljudu, a kao razlog su naveli poteškoće s organizacijom chartera za europsku utakmicu protiv KF Dukagjini koja je igra u Prištini.

Hajduk ih je odbio iz više razloga:

1. Rok za podnošenje zahtjeva za odgodom je bio do subote, a s Poljuda su ih kontaktirali upitom misle li istu tražiti, na što se Rijeka nije izjasnila.

2. Hajduk je, smatrajući da se igra, jutros u prodaju pustio ulaznice, te ih već prodao više od 20.000 i sada više nikako nije zgodno nešto pomicati.

3. Stanka od dva tjedna u ovom trenutku 'bijelima' ne odgovara jer bi opet trebali organizirati mini-pripreme i pokoju prijateljsku utakmicu, a onda ih čeka put u Osijek.

Četvrto ćemo staviti odvojeno i onako više navijački jer nema baš nikakvog razloga da se Splićani smiliju Rijeci, s obzirom da je klub s Rujevice u veljači odbio prijedlog Hajduka da odgode prvenstvenu utakmicu zbog susreta osmine finala Lige prvaka mladih protiv Manchester Cityja. Hrvatski nogometni savez je tada pristao na odgodu, ali Rijeka je odbila uz obrazloženje da im to remeti plan i program rada, o čemu smo izvještavali.

Uglavnom, nema odgode susreta Hajduka i Rijeke, utakmica se igra 30. srpnja u 21.05 sati.

Vaša reakcija na temu