Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SAMO NAS NEBO RASTAVIT MOŽE: Mišo Kovač u parku 'Za sva vrimena'

SAMO NAS NEBO RASTAVIT MOŽE: Mišo Kovač u parku 'Za sva vrimena'

Članovi Uprave SuperSporta poklonili su i uručili Miši pločicu u trajno vlasništvo

Mišo Kovač je upisan u park 'Za sva vrimena'.

'Legendarni pjevač Mišo Kovač, poznat po bezvremenskim hitovima i neupitnoj ljubavi prema Hajduku, dobio je zasluženo mjesto u navijačkom parku 'Za Sva Vrimena' na Poljudu. 

U organizaciji i uz podršku SuperSporta, Mišo Kovač je na ovaj način ovjekovječen među najvećim ikonama hrvatske glazbene i sportske scene. Članovi Uprave SuperSporta Radim Haluza i Goran Đurić poklonili su i uručili Miši pločicu u trajno vlasništvo. Ova počast dolazi kao priznanje za njegov dugogodišnji doprinos glazbi i neizmjernu ljubav prema Hajduku, klubu uz koji je vezan cijelu karijeru. 

Mišine pjesme redoviti su dio repertoara na Poljudu, a stih i pjesma 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' najprepoznatljiviji je odraz njegove strasti i odanosti voljenom klubu. Njegovo ime sada zauzima posebno mjesto u navijačkom parku kao hvala za sve stihove koje je dao svom Hajduku. 

Zanimljivo je napomenuti da Mišo ima i pjesmu 'Volin te za sva vrimena', koja je upisom u park dobila dodatno simbolično značenje. 

Uz Mišu Kovača, u parku 'Za Sva Vrimena' već su upisani i drugi velikani hrvatske glazbe poput Olivera Dragojevića, Arsena Dedića i Vinka Coce. Svaki od njih ostavio je neizbrisiv trag na glazbenoj, ali i hajdučkoj sceni. Navijački park 'Za Sva Vrimena' tako postaje mjesto koje spaja navijače i velikane iz svih sfera povijesti Kluba koji su na različite načine prenosili slavno ime. 

Svi navijači imaju priliku osigurati ime u vječnosti na novoj Svečanosti dodjele zahvala donatorima koja će se održati 04. kolovoza. Njoj će moći prisustvovati navijači koji se priključe projektu do 25. srpnja i doniraju iznos potreban za upis imena u park', stoji u objavi Našeg Hajduka.   

Vaša reakcija na temu