Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr Šarlija: Ovo je jako teško, pogotovo nama domaćima koji osjećamo Hajduk malo više nego stranci

Šarlija: Ovo je jako teško, pogotovo nama domaćima koji osjećamo Hajduk malo više nego stranci

'Možda malo više i želimo'

Zvonimir Šarlija protiv Gorice je zabio prvi pogodak u dresu Hajduka, no to mu ne može biti utjeha s obzirom na šokantan poraz.

- Dugo sam čekao prvi pogodak u dresu Hajduka, ali nažalost neću ga pamtiti. Još jednom smo naivno i glupo poklonili protivniku tri boda. Drugu utakmicu za redom pravimo greške i donosimo odluke koje nisu na razini našeg kluba i naše kvalitete. To je nedopustivo. Moramo hitno nešto mijenjati i popraviti neke stvari - rekao je Šarlija, a zatim dodao:

- Ovo je jako teško, pogotovo nama domaćima koji osjećamo Hajduk malo više nego stranci. Možda malo više i želimo. Velike ekipe poput Hajduka imaju velike igrače. Na nama je da dignemo ostale momke i sebe i što prije preokrenemo ovaj momentum.

Slijede dvije utakmice na Poljudu, Lokomotiva pa Dinamo...

- Kao što sam rekao, dignuti jedni druge. Idemo pobijediti Lokomotivu i u tri derbija vratiti što smo izgubili u ove dvije utakmice i dalje nastaviti borbu.

Vaša reakcija na temu