Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SASTANAK S GRADONAČELNIKOM Jakobušić: Otvorili smo razgovor da nam se, ako je moguće, vrati Stari plac!

SASTANAK S GRADONAČELNIKOM Jakobušić: Otvorili smo razgovor da nam se, ako je moguće, vrati Stari plac!

Na Poljudu su se sastali predstavnici gradskih tvrtki

Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić nakon sastanka s predstavnicima Grada Splita i gradskih tvrtki je rekao:

- Meni je drago što je gradonačelnik odabrao Hajduk kao prvog domaćina. Nama je to bilo zadovoljstvo. Imali smo konstruktivan razgovor, a ono štona nas najviše tišti je infrastruktura Poljuda. Bili smo vrlo konkretni, govorili smo o kratkoročnim, srednjoročnim i dugoročnim planovima. Ono što je kratkoročno najvažnije jest igralište Dalmatinca. Htjeli bismo umjetnu travu uz pomoć Grada, HNS-a i UEFA-e. Neka nam pomognu u realizaciji stadiona koji bi već na ljeto mogao dobiti pravi oblik. Ono što nam treba je dodatni sadržaj na Poljudu, na dijelu od Marjana do bazena, to je projekt koji ćemo pokrenuti u suradnji s Odjelom za urbanizam i Društvom arhitekata Split, da što prije završimo dokumentaciju kako bismo mogli imati dodatni teren, Akademiju i još neke sadržaje. Jedno je Kamp Divulje koji smo započeli s Gradom Trogirom i državom, a ovo su projekti od značaja za Grad Split i Hajduk. Čini mi se da ćemo ovakve projekte s Gradom puno lakše realizirati.

Posebno je bio zanimljiv dodatak:

- I na kraju ono što nas najviše zanima: otvorili smo i razgovor oko Starog placa. Postoji inicijativa s naše strane, a naišla je i na plodno tlo Grada, da se napravi projektna dokumentacija. To je sljedeći korak kako bismo mu vratili onaj stari sjaj, da Hajduk bude korisnik, a, ako je moguće, da nam se i vrati Stari plac. Da ne idem unaprijed, već sljedeći tjedan ćemo se naći s gradonačelnikom i malo konkretnije pričati o svemu.

Vaša reakcija na temu