Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski stoper potpisao za novi klub

Splitski stoper potpisao za novi klub

Ugovor je na tri plus dvije godine

Luka Bogdan karijeru nastavlja u Salernitani, klubu koji je prošlo prvenstvo završio na desetom mjestu Serie B. Splitski stoper potpisao je ugovor na tri plus dvije godine.

Bogdan je u inozemstvo otišao još kao junior iz splitskog Adriatica, a sada kao 24-godišnjak prelazi u novu sredinu nakon što je Salernitana platila Livornu na ime odštete 400.000 eura, s tim da njegov bivši klub može zaraditi još i određene bonuse.

Već duže vrijeme je Bogdan jednom nogom bio na odlasku iz Livorna, prošle zime je imao službenu ponudu Brescie, koja je kasnije ispala iz Serie A, a ovog ljeta je u kombinaciji bilo više klubova Serie B (Reggiana, Frosinone...), da bi na kraju potpisao za Salernitanu.

Vaša reakcija na temu