Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKI STRUČNJAK KOJI JE ODBIO MOURINHA RADI ČUDA Njegova momčad ima najbolju obranu u Italiji i šire!

SPLITSKI STRUČNJAK KOJI JE ODBIO MOURINHA RADI ČUDA Njegova momčad ima najbolju obranu u Italiji i šire!

Može li ih dovesti do povijesnog rezultata?

Ivan Javorčić radi sjajan posao u Italiji. Nakon što je četiri godine vrlo uspješno vodio Pro Patriju proteklog je ljeta otišao u ambiciozni Sudtirol. S klubom iz Bolzana koji je osnovan 1995. godine potpisao je dvogodišnji ugovor, a zasad mu ide odlično. 

Nakon deset kola Sudtirol je vodeća momčad talijanske treće lige (skupina A) s 24 boda. Ostvarili su sedam pobjeda i tri remija uz impresivnu gol razliku (12:1!). Jedini pogodak primili su u drugom kolu na gostovanju kod Albinoleffea (1:1). U svim talijanskim ligama nitko nema te brojke, a teško je i u Europi naći momčad koja je u deset susreta primila samo jedan pogodak.

Prošlog ljeta Javorčić je bio na meti Rome, ali na kraju se odlučio za odlazak u redove ambicioznog trećeligaša koji sanja ulazak u Serie B.

Vaša reakcija na temu