Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SUDAČKI EKSPERT: Onakvo isključenje Dialla je po meni nedopustivo!

SUDAČKI EKSPERT: Onakvo isključenje Dialla je po meni nedopustivo!

Imao je i problematične odluke, uglavnom na štetu 'bijelih'

Naš sudački komentator Goran Tenžera je ovako vidio suđenje Igora Pajača u derbiju Dinama i Hajduka (0:1):

- I pored pobjede, Hajduk i njegovi navijači, a mislim i neutralni gledatelji, ne mogu suđenje Pajača uzeti kao prihvatljivo. Počeo je dobro utakmicu, kao i drugo poluvrijeme u većem djelu, ali onda mu je u najboljoj vjeri gledano popustila koncentracija i počinje neujednačen kriterij i problematične odluke uglavnom na štetu 'bijelih'.

Tenžera je nastavio:

- Pokazao je žuti karton Livaji zbog pucanja lopte prema vratima Dinama. Ne znamo zašto je Livaja udario loptu, ako je to bio protest na odluku sudaca da je zaleđe, onda je odluka opravdana, a ako je Livaja to napravio ljut na sebe što je 'uhvaćen' u zaleđu, onda taj karton nije opravdan. Prethodno je Ademi u u 18. i 26 minuti teatralno reagirao na odluke suca nakon očitih prekršaja bez disciplinske sankcije.

Dalje kaže:

- Druga opomena i isključenje Dialla je bizarna. Lopta se od terena odbija u tijelo pa ruku neopreznog Dialla (učili su nas da to nisu ruke). Ako ćemo i prihvatiti da je to za prekršaj, pokazivanje drugog žutog kartona zbog toga na bilo kojoj utakmici, a posebno na ovakvom derbiju, je po meni nedopustivo. U prvom poluvremenu je izgledalo da Diallo ne može dobiti prekršaj ni da ga protivnik teže ozlijedi. Pukštasu se u 30. minuti svirao nadskok na protivničkog igrača, dok se Teophileu takav nadskok na Biuka u 92. minuti nije svirao. Ali, eto, neka Pajač i dalje sudi ove derbije jer bez obzira na njegovo suđenje Hajduk dobro prolazi.

Vaša reakcija na temu