Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVI BI NA GRIPE: Navijači 'žutih' navalili na blagajnu odmah po otvaranju

SVI BI NA GRIPE: Navijači 'žutih' navalili na blagajnu odmah po otvaranju

Već će jasno da će dvorana biti krcata do posljednjeg mjesta

Blagajna na Gripama je otvorila u 18 sati, a navijači 'žutih' su odmah navalili na ulaznice, te se stvorio red kakav se uistinu rijetko viđa, ako nije u pitanju Hajduk.


Splitski sport se probudio, Jadran je osvojio prvenstvo u vaterpolu, 'bijeli' jučer kup u nogometu, a KK Split ima priliku nakon 20 godina postati prvak države u košarci. Finalna serija između njih i sportskih prijatelja iz Zadra kreće u utorak u 20 sati, a druga utakmica je na rasporedu već u četvrtak u isto vrijeme. 


I nitko ne želi propustiti taj spektakl, dvoboj dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj u ovom trenutku.


Svaka osoba, uz predočenje osobnog dokumenta, može kupiti najviše četiri ulaznice po utakmici. Kako je krenula prodaja, uistinu će trebati požuriti ako želite biti dio ovog velikog finala na Gripama.

Vaša reakcija na temu