Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Svjetske igre borilačkih sportova u Splitu ovog kolovoza

Svjetske igre borilačkih sportova u Splitu ovog kolovoza

Lauerati će biti dobro poznata imena, a jedan od ambasadora je i Ernesto Hoost

U kolovozu ove godine Split će biti domaćin Svjetskih igara borilačkih sportova. Neće ovo biti prvi put kako će Split organizirati ovu manifestaciju s obzirom da je i prošle godine ovaj događaj bio održan u gradu pod Marjanom.

Hrvoje Znaor, organizator događaja te promotor Kuće slave borilačkih sportova, objasnio je o čemu se radi.

- Prije sve velika je čast što nastavljamo s organizacijom ove manifestacije. Događaj će započeti 20. kolovoza kada će biti održan Hall of fame u hotelu Atrium. Lauerati će biti dobro poznata, brandirana imena, a jedan od ambasadora je i Ernesto Hoost. Dodjeljivat će se veliki broj nagrada prema različitim kriterijima. Događaj će trajati od 20. do 23. kolovoza, a najvažniji natjecateljski dio će se održati posljednja dva dana manifestacije. Očekujemo veliki broj boraca, a nadamo se kako će se to sve održati u Velikoj dvorani na Gripama.


Promotor Igara je i novopečeni hrvatski jujitsu borac, bivši talijanski reprezentativac Giovanni Scimeca. Član je splitskog jujitsu kluba Uragan, a osim u natjecateljskom, Scimeca pomaže i u edukacijskom smislu hrvatskim borcima.

- Zadovoljstvo mi je što na ovakav način mogu pomoći radom u klubu kakav je Uragan. To mi predstavlja veliku čast i obvezu. Imamo mnogo natjecanja u narednom periodu, a već ovog vikenda u Zagrebu se održava MMA turnir u kavezu. Nastupit ćemo s velikim brojem boraca, izrazito perspektivnim, a pred nama je puno rada kako bismo bili što konkurentniji - rekao je Scimeca.

Vaša reakcija na temu