Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Talijani su ga prije tri godine povezivali s Hajdukom, a sada odlazi kod Ivana Jurića

Talijani su ga prije tri godine povezivali s Hajdukom, a sada odlazi kod Ivana Jurića

Posudba za mladog napadača

Pietro Pellegri stigao je na posudbu u Torino. Ovaj 20-godišnji napadač u prvom je dijelu sezone bio na posudbi u Milanu. 

U dresu 'rossonera' odigrao je (samo) šest utakmica, a na terenu je proveo 127 minuta. Sada ga Monaco šalje na novu posudbu, a u Torinu ga čeka poznato lice - Ivan Jurić

Jurić je danas na klupi Torina, a dok je bio na klupi Genoe, upravo je on Pellegriju prvi dao priliku u seniorskom nogometu. Bilo je to 22. prosinca 2016. godine, a Genoa je igrala protiv Torina! 

Pellegri je iz Genoe otišao početkom 2018. godine u Monaco, a francuski klub za njega je iskeširao više od 20 milijuna eura. Za momčad iz Kneževine odigrao je samo 23 utakmice. 

Prije tri godine talijanski mediji povezivali su ga s mogućim dolaskom na posudbu u Hajduk, ali na Poljud nije stigao. 

Sada ga čeka nova prilika za iskorak i rad s poznatim i priznatim trenerom. Torino ima i opciju otkupa njegovog ugovora.

Vaša reakcija na temu